Du er landet på Træbænk.dk, det helt rigtige sted at finde Trademark Living træbænk. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Trademark Living træbænk tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Trademark Living Amar træbænk/genbrugstræ – 119

Sidste produkt på vores liste er Trademark Living Amar træbænk/genbrugstræ – 119 som vi har fundet til 2399,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Smuk træbænk med et fint slidt historisk udtryk, der giver indretningen et personligt look.
En bænk i genbrugstræ kan tilføre hjemmet noget charme og vil passe perfekt til et et af vores rustikke spiseborde.
Til dig der tænker bæredygtigt når du køber nyt…

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

Dyreste Trademark Living Træbænk på listen er Trademark Living Amar træbænk/genbrugstræ – 119 fra Hoejgaardbrugskunst.dk med en pris på 2399.00. Billigste udvalgte Træbænk er Trademark Living Amar træbænk/genbrugstræ – 119 som du kan købe for 2399.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Trademark Living Træbænk data og priser er hentet fra 1 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk). Alle Trademark Living Træbænk tilbud er opdateret i dag 26-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Træbænk guides:

Fandt du ikke det rigtige Træbænk blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Træbænk: